Porsaanfilekastike vähähh

Puhdista possunfile ja siivuta se noin 1 cm:n viipaleiksi.

Pilko 1 sipuli.

Paista possunfileet kypsähköiksi ja lisää sipuli.

Anna sipulin kuullottua, lisää mustapippuri, kerma vähitellen sekä vasikanfondi.

Lisää viimeiseksi ripaus rakuunaa tai timjamia.

Anna hautua lempeästi jonkin aikaa.

Tähän voi lisätä myös sieniä sipulin kanssa samaan aikaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 1662g2080kcal349.1g0g74.8g0g
Sipuli 166g50kcal2.1g8g0.3g2.8g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 665g2195kcal13.3g19.9g232.7g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g50g37kcal3.7g4.7g0.2g0g
Mustapippuri 3.3g9kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Voi 33g241kcal0.4g0.1g27g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5160g9227kcal738g68g670.2g7.4g
Valittu annoskoko2580g4613kcal369g34g335.1g3.7g
Annoskoko puolitettuna1290g2307kcal184.5g17g167.6g1.9g
Arvot/100g100g179kcal14.3g1.3g13g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140061