Porsaanfilekastike vähähh

Puhdista possunfile ja siivuta se noin 1 cm:n viipaleiksi.

Pilko 1 sipuli.

Paista possunfileet kypsähköiksi ja lisää sipuli.

Anna sipulin kuullottua, lisää mustapippuri, kerma vähitellen sekä vasikanfondi.

Lisää viimeiseksi ripaus rakuunaa tai timjamia.

Anna hautua lempeästi jonkin aikaa.

Tähän voi lisätä myös sieniä sipulin kanssa samaan aikaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 2000g2502kcal420g0g90g0g
Sipuli 200g61kcal2.5g9.6g0.4g3.4g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 800g2641kcal16g24g280g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g60g45kcal4.5g5.7g0.3g0g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Voi 40g290kcal0.5g0.2g32.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6208g11101kcal887.8g82g806.6g9g
Valittu annoskoko3104g5550kcal443.9g41g403.3g4.5g
Annoskoko puolitettuna1552g2775kcal222g20.5g201.7g2.3g
Arvot/100g100g179kcal14.3g1.3g13g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140061