Porsaanfilekastike vähähh

Puhdista possunfile ja siivuta se noin 1 cm:n viipaleiksi.

Pilko 1 sipuli.

Paista possunfileet kypsähköiksi ja lisää sipuli.

Anna sipulin kuullottua, lisää mustapippuri, kerma vähitellen sekä vasikanfondi.

Lisää viimeiseksi ripaus rakuunaa tai timjamia.

Anna hautua lempeästi jonkin aikaa.

Tähän voi lisätä myös sieniä sipulin kanssa samaan aikaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 208g260kcal43.6g0g9.4g0g
Sipuli 21g6.3kcal0.3g1g0g0.4g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 83g274kcal1.7g2.5g29.1g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g6.2g4.7kcal0.5g0.6g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Voi 4.2g30kcal0g0g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana645g1153kcal92.2g8.6g83.8g1g
Valittu annoskoko323g577kcal46.1g4.3g41.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna161g288kcal23.1g2.2g21g0.3g
Arvot/100g100g179kcal14.3g1.3g13g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140061