Porsaanfilekastike vähähh

Puhdista possunfile ja siivuta se noin 1 cm:n viipaleiksi.

Pilko 1 sipuli.

Paista possunfileet kypsähköiksi ja lisää sipuli.

Anna sipulin kuullottua, lisää mustapippuri, kerma vähitellen sekä vasikanfondi.

Lisää viimeiseksi ripaus rakuunaa tai timjamia.

Anna hautua lempeästi jonkin aikaa.

Tähän voi lisätä myös sieniä sipulin kanssa samaan aikaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 291g364kcal61.1g0g13.1g0g
Sipuli 29g8.8kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 116g384kcal2.3g3.5g40.7g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g8.7g6.5kcal0.7g0.8g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.2g
Voi 5.8g42kcal0.1g0g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana903g1614kcal129.4g11.8g117.2g1.4g
Valittu annoskoko452g807kcal64.7g5.9g58.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna226g404kcal32.4g3g29.3g0.4g
Arvot/100g100g179kcal14.3g1.3g13g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140061