Porsaanfilekastike vähähh

Puhdista possunfile ja siivuta se noin 1 cm:n viipaleiksi.

Pilko 1 sipuli.

Paista possunfileet kypsähköiksi ja lisää sipuli.

Anna sipulin kuullottua, lisää mustapippuri, kerma vähitellen sekä vasikanfondi.

Lisää viimeiseksi ripaus rakuunaa tai timjamia.

Anna hautua lempeästi jonkin aikaa.

Tähän voi lisätä myös sieniä sipulin kanssa samaan aikaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 333g416kcal69.8g0g15g0g
Sipuli 33g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 133g439kcal2.7g4g46.5g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g10g7.5kcal0.7g0.9g0g0g
Mustapippuri 0.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Voi 6.6g48kcal0.1g0g5.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1032g1845kcal147.6g13.6g134g1.6g
Valittu annoskoko516g923kcal73.8g6.8g67g0.8g
Annoskoko puolitettuna258g461kcal36.9g3.4g33.5g0.4g
Arvot/100g100g179kcal14.3g1.3g13g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140061