Porsaanfilekastike vähähh

Puhdista possunfile ja siivuta se noin 1 cm:n viipaleiksi.

Pilko 1 sipuli.

Paista possunfileet kypsähköiksi ja lisää sipuli.

Anna sipulin kuullottua, lisää mustapippuri, kerma vähitellen sekä vasikanfondi.

Lisää viimeiseksi ripaus rakuunaa tai timjamia.

Anna hautua lempeästi jonkin aikaa.

Tähän voi lisätä myös sieniä sipulin kanssa samaan aikaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 416g520kcal87.3g0g18.7g0g
Sipuli 42g13kcal0.5g2g0.1g0.7g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 166g549kcal3.3g5g58.2g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g13g9kcal0.9g1.2g0.1g0g
Mustapippuri 0.8g2.3kcal0.1g0.3g0g0.2g
Voi 8.3g60kcal0.1g0g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1290g2307kcal184.4g17g167.8g1.8g
Valittu annoskoko645g1153kcal92.2g8.5g83.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna323g577kcal46.1g4.3g42g0.5g
Arvot/100g100g179kcal14.3g1.3g13g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140061