Porsaanfilekastike vähähh

Puhdista possunfile ja siivuta se noin 1 cm:n viipaleiksi.

Pilko 1 sipuli.

Paista possunfileet kypsähköiksi ja lisää sipuli.

Anna sipulin kuullottua, lisää mustapippuri, kerma vähitellen sekä vasikanfondi.

Lisää viimeiseksi ripaus rakuunaa tai timjamia.

Anna hautua lempeästi jonkin aikaa.

Tähän voi lisätä myös sieniä sipulin kanssa samaan aikaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 499g624kcal104.7g0g22.4g0g
Sipuli 50g15kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 200g659kcal4g6g69.8g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g15g11kcal1.1g1.4g0.1g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Voi 10g72kcal0.1g0g8.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1548g2768kcal221.2g20.4g201g2.2g
Valittu annoskoko774g1384kcal110.6g10.2g100.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna387g692kcal55.3g5.1g50.3g0.6g
Arvot/100g100g179kcal14.3g1.3g13g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140061