Porsaanfilekastike vähähh

Puhdista possunfile ja siivuta se noin 1 cm:n viipaleiksi.

Pilko 1 sipuli.

Paista possunfileet kypsähköiksi ja lisää sipuli.

Anna sipulin kuullottua, lisää mustapippuri, kerma vähitellen sekä vasikanfondi.

Lisää viimeiseksi ripaus rakuunaa tai timjamia.

Anna hautua lempeästi jonkin aikaa.

Tähän voi lisätä myös sieniä sipulin kanssa samaan aikaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 582g728kcal122.2g0g26.2g0g
Sipuli 58g18kcal0.7g2.8g0.1g1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 233g768kcal4.7g7g81.5g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g18g13kcal1.3g1.7g0.1g0g
Mustapippuri 1.2g3.3kcal0.1g0.4g0g0.3g
Voi 12g84kcal0.1g0g9.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1806g3229kcal258.2g23.8g234.8g2.6g
Valittu annoskoko903g1615kcal129.1g11.9g117.4g1.3g
Annoskoko puolitettuna452g807kcal64.6g6g58.7g0.7g
Arvot/100g100g179kcal14.3g1.3g13g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140061