Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Elsassin pata

Määrät eivät ole varsinaisesti määriä, vaan se suhde, jolla aineksia pitää sekoittaa pataan.

- huuhtaise hapankaalia
- ruskista liha, nakki ja pekoni
- säästä lihanpaistamisrasvat ja lisää joukkoon vettä
- Laita ainekset patan ja anna hautua piiiiitkä tovi
- valkosipuli sopii myös

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Lapanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali25g5.3kcal0.3g0.9g0.1g0.5g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)12g28kcal1.4g0.1g2.3g0g
Porsaanpaisti vähärasvainen 15g24kcal4.2g0g0.8g0g
Lihapullat saarioinen5g12kcal0.8g0.5g0.8g0.1g
Hapankaali 25g7kcal0.3g1.1g0g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g11g3.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Pekoni, paistettu 5g26kcal0.8g0g2.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g212kcal15.8g6.8g13g2.8g
Valittu annoskoko100g106kcal7.9g3.4g6.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna50g53kcal4g1.7g3.3g0.7g
Arvot/100g100g106kcal7.9g3.4g6.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140351