Perunakiusaus

Tämä ruoka syntyi kun sienisalaatti jäi liian suolaiseksi ja piti tehdä siitä uutta ruokaa...

Uudestaan tätä voisi tehdä näin:

Paista jauheliha omassa rasvassaan ja lisää pilkottu sipuli joukkoon kuullottumaan.

Kuori ja suikaloi perunat tikkumaisiksi, lisää kypsän jauhelihan joukkoon.

Lisää huuhdellut ja pilkotut rouskut, kuorittu ja pilkottu omena sekä kerma ja suola.

Mausta muilla mausteilla tarpeen mukaan, mustapippuri sopii hyvin.

Voit laittaa joukkoon myös muita juureksia tai kasviksia.

Kaada seos uunivuokaan ja paista 175 asteessa 1,5 tunnin verran.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 2000g1523kcal37.6g310g4g20g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 800g1820kcal152g0g136g0g
Sipuli 800g242kcal10g38.4g1.6g13.6g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 400g154kcal0.6g32.6g0.4g6g
Sieni rouskut, suolattu 800g208kcal12.5g18.4g4g23.2g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 250g825kcal5g7.5g87.5g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10160g9545kcal435.4g813.8g467g125.6g
Valittu annoskoko5080g4773kcal217.7g406.9g233.5g62.8g
Annoskoko puolitettuna2540g2386kcal108.9g203.5g116.8g31.4g
Arvot/100g100g94kcal4.3g8g4.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140521