Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jauhelihapunajuurilaatikko

Esivalmistelu:
-Suikaloi kaali, punajuuret ja sipuli.

-Keitä ohra (tai riisi)

Hauduta sipulia hetki pannulla, lisää jauheliha ja kypsennä omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon ohra.

Mausta meiramilla, suolalla, pippurilla.

Lisää joukkoon kaali ja vesi.

Hauduta kannen alla noin 10 minuuttia, kunnes kaali on hieman pehmennyt.

Lisää punajuuret ja kaada seos uunivuokaan.

Lisää vuokaan ruokakerma ja liruttele pintaan hieman siirappia.

Kypsennä 200/175 asteessa noin 50 minuuttia.

Peitä vuoka tarvittaessa kannella tai foliolla, jos pinta alkaa tummumaan liikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali800g169kcal9.6g27.2g1.6g16.8g
Etikkapunajuuri 150g53kcal1.5g10.1g0.3g2.7g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 400g514kcal83g0g20g0g
Ohrasuurimo, keitetty, suolaa 95g75kcal1.9g14.7g0.5g1.8g
Siirappi 20g60kcal0g14.8g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%100g160kcal2.7g2.7g15g0g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3830g2091kcal198.8g143.8g75g44.4g
Valittu annoskoko1915g1045kcal99.4g71.9g37.5g22.2g
Annoskoko puolitettuna958g523kcal49.7g36g18.8g11.1g
Arvot/100g100g55kcal5.2g3.8g2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140540