Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Ranskalainen tomaattikeitto

Leikkaa sipulit kuutioiksi.

Laita kattilaan öljy ja kuullota sipulikuutiot ja murskatut valkosipulinkynnet siinä.

Lisää vesi, paseerattu tomaatti ja mauseet.

Sekoita.

Leikkaa leivät kuutioiksi ja lisää ne keittoon.

Sekoita.

Anna kiehua hiljalleen n. 15 min.
Lisää tuorejuusto.

Sekoita.

Anna keiton vielä kuumentua n. 3 min.
Tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Zola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8g8.3kcal0.6g1.3g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl13g117kcal0g0g13g0g
Vesi700g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)500g150kcal5g30g1g5g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 13 % 100g167kcal7.5g4g13g2.6g
Paahtoleipä, täysjyvä, Lidl, annos 35g140g300kcal14.4g52.9g3.4g10.4g
Timjami 0.5g1.4kcal0g0.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3031g1546kcal56.4g189.4g61g38.6g
Valittu annoskoko1516g773kcal28.2g94.7g30.5g19.3g
Annoskoko puolitettuna758g387kcal14.1g47.4g15.3g9.7g
Arvot/100g100g51kcal1.9g6.2g2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140568