Tofu enchiladas (Zone)
1 rkl shoyu kastiketta
1 dl pinaattia pestynä ja hakattuna
1 rkl chilijauhetta tai sipulijauhetta
valkosipulijauhetta maun mukaan
Pakasta tofu, sulata ja anna valua painon alla.
Murenna tofu ja sekoita soijakastikkeen kanssa.
Keitä pinaattia 1/4 kupillisessa vettä 3-5min.
Siirrä sivuun.
Kuumenna tofua öljyn, chilijauheen, sipulijauheen, valkosipulijauheen ja mausteiden kanssa 3min.
Lisää tomaattisose, sekoita ja poista levyltä.
Sekoita ricottan ja pinaatin kanssa.
Kuumenna uuni 180C.
Kuumenna sipulia ja paprikaa pannulla.
Lisää tomaattisose ja mausteet.
Kypsennä 15-20min.
Lisää vettä 10min päästä jotta saat ohuen kastikkeen.
Dippaa tortillat kastikkeeseen, jotta pehmenevät, täytä tofulla ja kääri rullalle.
Kaada 1/3 kastikkeesta pannuun.
Lado enchiladat pannuun ja kaada loput kastikkeesta päälle.
Paista uunissa 20min peitettynä, sitten 5min ilman kantta.
Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 449 grammaa
Inez59