Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Dal-kaali-tomaattikeitto

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli ja kaali.

Lisää rajah-maustetahna, tomaattimurska ja vesi.

Lisää linssit sekä liotetut ja keitetyt dal-ryynit (tai kik-herneet) sekä liotetut ja keitetyt pavut.

Anna kiehua 45-60 minuuttia.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 200g266kcal16.9g35.2g4g10g
Papu valkoinen, keitetty 225g242kcal19g31.5g0.8g15.8g
Sipuli 175g53kcal2.2g8.4g0.4g3g
Kaali, valkokaali300g63kcal3.6g10.2g0.6g6.3g
Tomaattimurska 400g118kcal2.2g21.2g0.8g7.6g
Rajah Mild Curry Paste (10g)50g72kcal2g4.4g5.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 1500g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7g63kcal0g0g7g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 150g478kcal36.6g68.6g2.9g13.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6014g2709kcal165g359g43.4g112.2g
Valittu annoskoko3007g1354kcal82.5g179.5g21.7g56.1g
Annoskoko puolitettuna1504g677kcal41.3g89.8g10.9g28.1g
Arvot/100g100g45kcal2.7g6g0.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140916