Mausteinen tonnikala-kukkakaali

Huuhdo kukkakaali ja irrottele kukinnot.

Sekoita murskatut valkosipulinkynnet, inkivääri (½ tl), kurkuma (1 tl), suola (1 tl), garam masala (1 tl), mustapippuri (1 tl) ja sitruunamehu keskenään.

Kuumenna öljy kattilassa, lisää mausteseos ja sekoittele sitä pari minuuttia, jotta maut tasaantuvat.

Lisää valutettu tonnikala ja kääntele hetki.

Lisää vesi ja kukkakaalit ja keitä kannen alla noin viisi minuuttia eli kunnes kukkakaali on lähes kypsää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 2398g577kcal43.4g52.8g7.2g55.1g
Oliiviöljy 81g716kcal0g0g80.9g0g
Tonnikala öljyssä 555g1052kcal150.4g0g49.9g0g
Valkosipuli 36g39kcal2.8g5.9g0.2g0.8g
Sitruunamehu, laimentamaton90g19kcal0.3g1.4g0g0.1g
Vesi135g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6588g4805kcal393.8g120.2g276.4g112g
Valittu annoskoko3294g2403kcal196.9g60.1g138.2g56g
Annoskoko puolitettuna1647g1201kcal98.5g30.1g69.1g28g
Arvot/100g100g73kcal6g1.8g4.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141083