Mausteinen tonnikala-kukkakaali

Huuhdo kukkakaali ja irrottele kukinnot.

Sekoita murskatut valkosipulinkynnet, inkivääri (½ tl), kurkuma (1 tl), suola (1 tl), garam masala (1 tl), mustapippuri (1 tl) ja sitruunamehu keskenään.

Kuumenna öljy kattilassa, lisää mausteseos ja sekoittele sitä pari minuuttia, jotta maut tasaantuvat.

Lisää valutettu tonnikala ja kääntele hetki.

Lisää vesi ja kukkakaalit ja keitä kannen alla noin viisi minuuttia eli kunnes kukkakaali on lähes kypsää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 2664g641kcal48.2g58.6g8g61.3g
Oliiviöljy 90g795kcal0g0g89.9g0g
Tonnikala öljyssä 616g1169kcal167.1g0g55.4g0g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Sitruunamehu, laimentamaton100g21kcal0.3g1.6g0g0.1g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7320g5339kcal437.6g133.4g307g124.4g
Valittu annoskoko3660g2670kcal218.8g66.7g153.5g62.2g
Annoskoko puolitettuna1830g1335kcal109.4g33.4g76.8g31.1g
Arvot/100g100g73kcal6g1.8g4.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141083