Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Perinnepannukakku

Vatkaa kulhossa munien rakenne rikki ja sekoita niihin maito.

Sekoita kuivat aineet ja sekoita munamaitoseokseen.

Anna taikinan levätä 1/2-tuntia.

Säädä uuni 225 asteeseen.

Sulata voi ja lisää taikinaan.

Kaada tikina uunipannuun, nosta uuniin ja paista 30min

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Tipi66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu120g151kcal13.2g0.4g10.8g0g
Maito, Kevyt800g368kcal25.6g38.4g12g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 100g406kcal0g99.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8g32kcal0g7.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 260g892kcal26.5g182g3.1g9.1g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Voi 100g725kcal1.2g0.4g81.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2792g5167kcal133.6g661.8g214.4g18.2g
Valittu annoskoko1396g2583kcal66.8g330.9g107.2g9.1g
Annoskoko puolitettuna698g1292kcal33.4g165.5g53.6g4.6g
Arvot/100g100g185kcal4.8g23.7g7.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141859