Parmesaani-valkosipulirullat
TAIKINA:
1/2 pkt hiivaa (25g)
1,25 dl haaleaa vettä
2 rkl öljyä
1/2 tl suolaa
3,5 dl vehnäjauhoja
Liota hiiva haaleaan veteen.
Lisää öljy suola ja jauhot vähitellen.
Alusta, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoista.
Kohota huoneenlämmössä 15-20 min.
TÄYTE:
3 valkosipulin kynttä
1 dl parmesaaniraastetta
1rkl kuivattua basilikaa
1 tl kuivattua timjamia
ripaus chili- tai cayennepippuria
(2 rkl öljyä)
Puserra valkosipuli pieneen kulhoon.
Lisää juusto, basilika, timjami ja pippuri (sekä öljy)
Kauli taikinasta noin 20 x 40 cm:n kokoinen levy.
Sirottele täyte taikinan pinnalle ja kääri levy rullalle.
Viipaloi rulla 20 palaksi ja nosta pellille.
Pelti 225 asteiseen uunin keskiosaan ja 8-10 minuutin kuluttua herkulliset rullat ovat valmiita.
Syö heti...
Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 26 grammaa
Temobox