Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kaura-omenapaistos öljyyn

Sekoita astiassa kaurahiutale, suola, siirappi ja öljy.

Öljyä ja siirappia voit lämmittä hieman ennen sekoittamista, jotta ne imeytyvät kauraan paremmin.

Punnitse omenat ja pilko ne 10 cm korkeaan vuokaan.

Ripottele päälle kanelia ja sokeri (tai fariinisokeri).

Voit ripotella tähän myös hieman jauhettua inkivääriä mikäli pidät sen mausta.

Ripottele seos omenoiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 min tai kunnes omenoiden kypsyys on mielestäsi sopiva.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 121 grammaa

Arjaheluna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokaöljy keskiarvo 68g596kcal0g0g67.4g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 1000g356kcal1.6g71.1g0.9g20g
Kaurahiutale 80g299kcal11.6g45.6g5.8g8g
Kaneli, jauhettu, annos 2g2g5.2kcal0.1g1.6g0.1g1.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 50g151kcal0.1g37.1g0g0g
Sokeri 10g41kcal0g10g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2419g2896kcal26.8g330.8g148.4g58.2g
Valittu annoskoko1210g1448kcal13.4g165.4g74.2g29.1g
Annoskoko puolitettuna605g724kcal6.7g82.7g37.1g14.6g
Arvot/100g100g120kcal1.1g13.7g6.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141918