Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Katkarapu-halloumi salaatti

Viipaloi punasipuli renkaiksi.

Purista appelsiinin mehu ja lisää joukkoon hunaja, suola ja pippuri, anna punasipulin tekeytyä appelsiinimausteseoksessa muutama tunti.

Sekoita sweet chilikastike katkarapujen joukkoon.

Pilko halloumi ja paista pannulla ruskeaksi.

Lisää sipuli, katkaravut ja lämmin halloumi salaatti-kurkku pedille.

VALMISTA NAUTITTAVAKSI

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Xevis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 150g103kcal21.7g0g1.7g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Appelsiini, kuorittu 100g47kcal0.6g8.9g0.3g2.1g
Salaatti, jäävuori tuore200g20kcal2.2g1.6g0.4g2g
Kurkku 70g7.7kcal0.4g1g0.1g0.5g
Halloumi-juusto light, 100g50g110kcal13.5g0.5g6g0g
Hunaja 7g23kcal0g5.7g0g0g
Sweet Chili Sauce, Thai Kitchen7g13kcal0g3.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1228g664kcal77.6g44.6g17.2g10.2g
Valittu annoskoko614g332kcal38.8g22.3g8.6g5.1g
Annoskoko puolitettuna307g166kcal19.4g11.2g4.3g2.6g
Arvot/100g100g54kcal6.3g3.6g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142029