Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Mansikkatäytekakku

Pohja:

Sekoita jauhot ja leivinjauhe.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Kiehauta vesi ja lisää pikkuhiljaa muna-sokerivaahtoon koko ajan vatkaten.

Lisää jauhot vaahtoon ja sekoita.

Älä vatkaa! Paista kakkupohjaa 200 asteessa uunin alatasolla n. 35 minuuttia.

Voit suojata paiston puolivälissä pinnan foliolla jottei se tummu liikaa.

Täyttö:

Leikkaa pohja kolmeen osaan.

Kostuta kakku sitruunamehulla ja täytä mansikkasurvoksella.

Kuorrutus:

Vatkaa sokerilla ja vaniljasokerilla maustettu kerma kiinteäksi vaahdoksi ja levitä tasaisesti kakun päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)600g756kcal66g1.8g54g0g
Sokeri 255g1035kcal0g254.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 293g1004kcal29.8g204.8g3.5g10.2g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.7g0g0.1g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl200g680kcal4g6g70g0g
Mansikkasurvos tuore, sokeroitu 400g322kcal1.7g68.7g0.7g6.5g
Sitruunamehu, laimentamaton50g11kcal0.2g0.8g0g0.1g
Sokeri 20g81kcal0g20g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g12g48kcal0g11.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3789g7924kcal205g1148.8g256.4g33.8g
Valittu annoskoko1895g3962kcal102.5g574.4g128.2g16.9g
Annoskoko puolitettuna947g1981kcal51.3g287.2g64.1g8.5g
Arvot/100g100g209kcal5.4g30.3g6.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142148