Kuhaa eevan tapaan

Silppua tilli ja ruohosipuli.

Sekoita ne tuorejuustoon.

Laita tuorejuusto-yrttiseosta kuhafileen sisäpuolelle ja kääräise rullaksi.

Ohjeessa on käytetty ruukulliset kumpaakin yrttiä ja puolet tuorejuustorasiasta.

Määrä riittää 6:lle keskikokoiselle kuhafileelle.

Laita rullat vuokaan, jossa ne ovat tiiviisti, eivätkä pääse aukenemaan.

Voit myös tökkäistä ne hammastikulla kiinni.

laita folio päälle ja 225 asteiseen kiertoilmauuniin n. 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuha 951g684kcal153.9g0g6.7g0g
Tilli, tuore 23g7kcal0.9g0.2g0.2g0.5g
Ruohosipuli 47g11kcal0.6g0.8g0.3g1.1g
Tuorejuusto Creme Bonjour light ruohosipuli117g210kcal9.9g2.6g17.5g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 12g8.2kcal0.1g1.3g0.1g0.5g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g5.8g10kcal0.5g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2310g1860kcal331.8g13.6g49.6g4.2g
Valittu annoskoko1155g930kcal165.9g6.8g24.8g2.1g
Annoskoko puolitettuna578g465kcal83g3.4g12.4g1.1g
Arvot/100g100g81kcal14.4g0.6g2.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142308