Kuhaa eevan tapaan

Silppua tilli ja ruohosipuli.

Sekoita ne tuorejuustoon.

Laita tuorejuusto-yrttiseosta kuhafileen sisäpuolelle ja kääräise rullaksi.

Ohjeessa on käytetty ruukulliset kumpaakin yrttiä ja puolet tuorejuustorasiasta.

Määrä riittää 6:lle keskikokoiselle kuhafileelle.

Laita rullat vuokaan, jossa ne ovat tiiviisti, eivätkä pääse aukenemaan.

Voit myös tökkäistä ne hammastikulla kiinni.

laita folio päälle ja 225 asteiseen kiertoilmauuniin n. 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuha 8231g5924kcal1332.5g0g57.6g0g
Tilli, tuore 202g61kcal7.5g1.8g1.6g4.2g
Ruohosipuli 404g91kcal5.6g6.9g2.4g9.7g
Tuorejuusto Creme Bonjour light ruohosipuli1011g1820kcal85.9g22.2g151.7g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 101g71kcal1.3g11.4g1.3g3.9g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g51g86kcal4g16.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g16104kcal2873.6g117g430g35.6g
Valittu annoskoko10000g8052kcal1436.8g58.5g215g17.8g
Annoskoko puolitettuna5000g4026kcal718.4g29.3g107.5g8.9g
Arvot/100g100g81kcal14.4g0.6g2.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142308