Kuhaa eevan tapaan

Silppua tilli ja ruohosipuli.

Sekoita ne tuorejuustoon.

Laita tuorejuusto-yrttiseosta kuhafileen sisäpuolelle ja kääräise rullaksi.

Ohjeessa on käytetty ruukulliset kumpaakin yrttiä ja puolet tuorejuustorasiasta.

Määrä riittää 6:lle keskikokoiselle kuhafileelle.

Laita rullat vuokaan, jossa ne ovat tiiviisti, eivätkä pääse aukenemaan.

Voit myös tökkäistä ne hammastikulla kiinni.

laita folio päälle ja 225 asteiseen kiertoilmauuniin n. 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuha 102g73kcal16.5g0g0.7g0g
Tilli, tuore 2.5g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Ruohosipuli 5g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tuorejuusto Creme Bonjour light ruohosipuli13g23kcal1.1g0.3g1.9g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 1.2g0.9kcal0g0.1g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana247g199kcal35.6g1.4g5.2g0.4g
Valittu annoskoko124g100kcal17.8g0.7g2.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna62g50kcal8.9g0.4g1.3g0.1g
Arvot/100g100g81kcal14.4g0.6g2.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142308