Kuhaa eevan tapaan

Silppua tilli ja ruohosipuli.

Sekoita ne tuorejuustoon.

Laita tuorejuusto-yrttiseosta kuhafileen sisäpuolelle ja kääräise rullaksi.

Ohjeessa on käytetty ruukulliset kumpaakin yrttiä ja puolet tuorejuustorasiasta.

Määrä riittää 6:lle keskikokoiselle kuhafileelle.

Laita rullat vuokaan, jossa ne ovat tiiviisti, eivätkä pääse aukenemaan.

Voit myös tökkäistä ne hammastikulla kiinni.

laita folio päälle ja 225 asteiseen kiertoilmauuniin n. 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuha 136g98kcal22g0g1g0g
Tilli, tuore 3.3g1kcal0.1g0g0g0.1g
Ruohosipuli 6.7g1.5kcal0.1g0.1g0g0.2g
Tuorejuusto Creme Bonjour light ruohosipuli17g30kcal1.4g0.4g2.5g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 1.7g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.8g1.4kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana330g266kcal47.4g2g7g0.8g
Valittu annoskoko165g133kcal23.7g1g3.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna83g66kcal11.9g0.5g1.8g0.2g
Arvot/100g100g81kcal14.4g0.6g2.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142308