Kuhaa eevan tapaan

Silppua tilli ja ruohosipuli.

Sekoita ne tuorejuustoon.

Laita tuorejuusto-yrttiseosta kuhafileen sisäpuolelle ja kääräise rullaksi.

Ohjeessa on käytetty ruukulliset kumpaakin yrttiä ja puolet tuorejuustorasiasta.

Määrä riittää 6:lle keskikokoiselle kuhafileelle.

Laita rullat vuokaan, jossa ne ovat tiiviisti, eivätkä pääse aukenemaan.

Voit myös tökkäistä ne hammastikulla kiinni.

laita folio päälle ja 225 asteiseen kiertoilmauuniin n. 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuha 1630g1173kcal263.8g0g11.4g0g
Tilli, tuore 40g12kcal1.5g0.4g0.3g0.8g
Ruohosipuli 80g18kcal1.1g1.4g0.5g1.9g
Tuorejuusto Creme Bonjour light ruohosipuli200g360kcal17g4.4g30g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 20g14kcal0.3g2.3g0.3g0.8g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g10g17kcal0.8g3.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3960g3189kcal569g23.4g85.2g7g
Valittu annoskoko1980g1594kcal284.5g11.7g42.6g3.5g
Annoskoko puolitettuna990g797kcal142.3g5.9g21.3g1.8g
Arvot/100g100g81kcal14.4g0.6g2.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142308