Kuhaa eevan tapaan

Silppua tilli ja ruohosipuli.

Sekoita ne tuorejuustoon.

Laita tuorejuusto-yrttiseosta kuhafileen sisäpuolelle ja kääräise rullaksi.

Ohjeessa on käytetty ruukulliset kumpaakin yrttiä ja puolet tuorejuustorasiasta.

Määrä riittää 6:lle keskikokoiselle kuhafileelle.

Laita rullat vuokaan, jossa ne ovat tiiviisti, eivätkä pääse aukenemaan.

Voit myös tökkäistä ne hammastikulla kiinni.

laita folio päälle ja 225 asteiseen kiertoilmauuniin n. 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuha 1901g1368kcal307.8g0g13.3g0g
Tilli, tuore 47g14kcal1.7g0.4g0.4g1g
Ruohosipuli 93g21kcal1.3g1.6g0.6g2.2g
Tuorejuusto Creme Bonjour light ruohosipuli234g420kcal19.9g5.1g35g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 23g16kcal0.3g2.6g0.3g0.9g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g12g20kcal0.9g3.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4620g3720kcal663.8g26.8g99.4g8.2g
Valittu annoskoko2310g1860kcal331.9g13.4g49.7g4.1g
Annoskoko puolitettuna1155g930kcal166g6.7g24.9g2.1g
Arvot/100g100g81kcal14.4g0.6g2.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142308