Kuhaa eevan tapaan

Silppua tilli ja ruohosipuli.

Sekoita ne tuorejuustoon.

Laita tuorejuusto-yrttiseosta kuhafileen sisäpuolelle ja kääräise rullaksi.

Ohjeessa on käytetty ruukulliset kumpaakin yrttiä ja puolet tuorejuustorasiasta.

Määrä riittää 6:lle keskikokoiselle kuhafileelle.

Laita rullat vuokaan, jossa ne ovat tiiviisti, eivätkä pääse aukenemaan.

Voit myös tökkäistä ne hammastikulla kiinni.

laita folio päälle ja 225 asteiseen kiertoilmauuniin n. 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuha 204g147kcal32.9g0g1.4g0g
Tilli, tuore 5g1.5kcal0.2g0g0g0.1g
Ruohosipuli 10g2.3kcal0.1g0.2g0.1g0.2g
Tuorejuusto Creme Bonjour light ruohosipuli25g45kcal2.1g0.5g3.7g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 2.5g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.2g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana494g398kcal70.8g2.8g10.4g0.8g
Valittu annoskoko247g199kcal35.4g1.4g5.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna124g100kcal17.7g0.7g2.6g0.2g
Arvot/100g100g81kcal14.3g0.6g2.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142308