Kuhaa eevan tapaan

Silppua tilli ja ruohosipuli.

Sekoita ne tuorejuustoon.

Laita tuorejuusto-yrttiseosta kuhafileen sisäpuolelle ja kääräise rullaksi.

Ohjeessa on käytetty ruukulliset kumpaakin yrttiä ja puolet tuorejuustorasiasta.

Määrä riittää 6:lle keskikokoiselle kuhafileelle.

Laita rullat vuokaan, jossa ne ovat tiiviisti, eivätkä pääse aukenemaan.

Voit myös tökkäistä ne hammastikulla kiinni.

laita folio päälle ja 225 asteiseen kiertoilmauuniin n. 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuha 340g244kcal55g0g2.4g0g
Tilli, tuore 8.3g2.5kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Ruohosipuli 17g3.8kcal0.2g0.3g0.1g0.4g
Tuorejuusto Creme Bonjour light ruohosipuli42g75kcal3.5g0.9g6.3g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 4.2g2.9kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2.1g3.5kcal0.2g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana825g664kcal118.6g5g18g1.6g
Valittu annoskoko413g332kcal59.3g2.5g9g0.8g
Annoskoko puolitettuna206g166kcal29.7g1.3g4.5g0.4g
Arvot/100g100g81kcal14.4g0.6g2.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142308