Kuhaa eevan tapaan

Silppua tilli ja ruohosipuli.

Sekoita ne tuorejuustoon.

Laita tuorejuusto-yrttiseosta kuhafileen sisäpuolelle ja kääräise rullaksi.

Ohjeessa on käytetty ruukulliset kumpaakin yrttiä ja puolet tuorejuustorasiasta.

Määrä riittää 6:lle keskikokoiselle kuhafileelle.

Laita rullat vuokaan, jossa ne ovat tiiviisti, eivätkä pääse aukenemaan.

Voit myös tökkäistä ne hammastikulla kiinni.

laita folio päälle ja 225 asteiseen kiertoilmauuniin n. 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuha 3803g2737kcal615.6g0g26.6g0g
Tilli, tuore 93g28kcal3.4g0.8g0.7g2g
Ruohosipuli 187g42kcal2.6g3.2g1.1g4.5g
Tuorejuusto Creme Bonjour light ruohosipuli467g841kcal39.7g10.3g70.1g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 47g33kcal0.6g5.3g0.6g1.8g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g23g40kcal1.9g7.5g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9240g7440kcal1327.6g54.2g198.6g16.6g
Valittu annoskoko4620g3720kcal663.8g27.1g99.3g8.3g
Annoskoko puolitettuna2310g1860kcal331.9g13.6g49.7g4.2g
Arvot/100g100g81kcal14.4g0.6g2.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142308