Kuhaa eevan tapaan

Silppua tilli ja ruohosipuli.

Sekoita ne tuorejuustoon.

Laita tuorejuusto-yrttiseosta kuhafileen sisäpuolelle ja kääräise rullaksi.

Ohjeessa on käytetty ruukulliset kumpaakin yrttiä ja puolet tuorejuustorasiasta.

Määrä riittää 6:lle keskikokoiselle kuhafileelle.

Laita rullat vuokaan, jossa ne ovat tiiviisti, eivätkä pääse aukenemaan.

Voit myös tökkäistä ne hammastikulla kiinni.

laita folio päälle ja 225 asteiseen kiertoilmauuniin n. 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuha 407g293kcal65.9g0g2.8g0g
Tilli, tuore 10g3kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Ruohosipuli 20g4.5kcal0.3g0.3g0.1g0.5g
Tuorejuusto Creme Bonjour light ruohosipuli50g90kcal4.2g1.1g7.5g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 5g3.5kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2.5g4.2kcal0.2g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana989g796kcal142.2g5.8g21.2g1.8g
Valittu annoskoko495g398kcal71.1g2.9g10.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna247g199kcal35.6g1.5g5.3g0.5g
Arvot/100g100g81kcal14.4g0.6g2.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142308