Kuhaa eevan tapaan

Silppua tilli ja ruohosipuli.

Sekoita ne tuorejuustoon.

Laita tuorejuusto-yrttiseosta kuhafileen sisäpuolelle ja kääräise rullaksi.

Ohjeessa on käytetty ruukulliset kumpaakin yrttiä ja puolet tuorejuustorasiasta.

Määrä riittää 6:lle keskikokoiselle kuhafileelle.

Laita rullat vuokaan, jossa ne ovat tiiviisti, eivätkä pääse aukenemaan.

Voit myös tökkäistä ne hammastikulla kiinni.

laita folio päälle ja 225 asteiseen kiertoilmauuniin n. 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuha 4346g3128kcal703.6g0g30.4g0g
Tilli, tuore 107g32kcal3.9g1g0.9g2.2g
Ruohosipuli 214g48kcal2.9g3.6g1.3g5.1g
Tuorejuusto Creme Bonjour light ruohosipuli534g961kcal45.4g11.7g80.1g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 53g37kcal0.7g6g0.7g2.1g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g27g45kcal2.1g8.5g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10560g8503kcal1517.2g61.6g227.2g18.8g
Valittu annoskoko5280g4252kcal758.6g30.8g113.6g9.4g
Annoskoko puolitettuna2640g2126kcal379.3g15.4g56.8g4.7g
Arvot/100g100g81kcal14.4g0.6g2.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142308