Kuhaa eevan tapaan

Silppua tilli ja ruohosipuli.

Sekoita ne tuorejuustoon.

Laita tuorejuusto-yrttiseosta kuhafileen sisäpuolelle ja kääräise rullaksi.

Ohjeessa on käytetty ruukulliset kumpaakin yrttiä ja puolet tuorejuustorasiasta.

Määrä riittää 6:lle keskikokoiselle kuhafileelle.

Laita rullat vuokaan, jossa ne ovat tiiviisti, eivätkä pääse aukenemaan.

Voit myös tökkäistä ne hammastikulla kiinni.

laita folio päälle ja 225 asteiseen kiertoilmauuniin n. 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuha 475g342kcal77g0g3.3g0g
Tilli, tuore 12g3.5kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Ruohosipuli 23g5.3kcal0.3g0.4g0.1g0.6g
Tuorejuusto Creme Bonjour light ruohosipuli58g105kcal5g1.3g8.8g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 5.8g4.1kcal0.1g0.7g0.1g0.2g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2.9g5kcal0.2g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1155g930kcal166g6.8g24.8g2g
Valittu annoskoko578g465kcal83g3.4g12.4g1g
Annoskoko puolitettuna289g233kcal41.5g1.7g6.2g0.5g
Arvot/100g100g81kcal14.4g0.6g2.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142308