Kuhaa eevan tapaan

Silppua tilli ja ruohosipuli.

Sekoita ne tuorejuustoon.

Laita tuorejuusto-yrttiseosta kuhafileen sisäpuolelle ja kääräise rullaksi.

Ohjeessa on käytetty ruukulliset kumpaakin yrttiä ja puolet tuorejuustorasiasta.

Määrä riittää 6:lle keskikokoiselle kuhafileelle.

Laita rullat vuokaan, jossa ne ovat tiiviisti, eivätkä pääse aukenemaan.

Voit myös tökkäistä ne hammastikulla kiinni.

laita folio päälle ja 225 asteiseen kiertoilmauuniin n. 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuha 4889g3519kcal791.5g0g34.2g0g
Tilli, tuore 120g36kcal4.4g1.1g1g2.5g
Ruohosipuli 240g54kcal3.3g4.1g1.4g5.8g
Tuorejuusto Creme Bonjour light ruohosipuli601g1081kcal51.1g13.2g90.1g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 60g42kcal0.8g6.8g0.8g2.3g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g30g51kcal2.4g9.6g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11880g9566kcal1707g69.6g255.4g21.2g
Valittu annoskoko5940g4783kcal853.5g34.8g127.7g10.6g
Annoskoko puolitettuna2970g2392kcal426.8g17.4g63.9g5.3g
Arvot/100g100g81kcal14.4g0.6g2.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142308