Kuhaa eevan tapaan

Silppua tilli ja ruohosipuli.

Sekoita ne tuorejuustoon.

Laita tuorejuusto-yrttiseosta kuhafileen sisäpuolelle ja kääräise rullaksi.

Ohjeessa on käytetty ruukulliset kumpaakin yrttiä ja puolet tuorejuustorasiasta.

Määrä riittää 6:lle keskikokoiselle kuhafileelle.

Laita rullat vuokaan, jossa ne ovat tiiviisti, eivätkä pääse aukenemaan.

Voit myös tökkäistä ne hammastikulla kiinni.

laita folio päälle ja 225 asteiseen kiertoilmauuniin n. 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuha 5432g3910kcal879.5g0g38g0g
Tilli, tuore 134g40kcal4.9g1.2g1.1g2.8g
Ruohosipuli 267g60kcal3.7g4.5g1.6g6.4g
Tuorejuusto Creme Bonjour light ruohosipuli667g1201kcal56.7g14.7g100.1g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 67g47kcal0.8g7.5g0.8g2.6g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g33g57kcal2.7g10.7g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13200g10629kcal1896.6g77.2g283.6g23.6g
Valittu annoskoko6600g5314kcal948.3g38.6g141.8g11.8g
Annoskoko puolitettuna3300g2657kcal474.2g19.3g70.9g5.9g
Arvot/100g100g81kcal14.4g0.6g2.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142308