Kuhaa eevan tapaan

Silppua tilli ja ruohosipuli.

Sekoita ne tuorejuustoon.

Laita tuorejuusto-yrttiseosta kuhafileen sisäpuolelle ja kääräise rullaksi.

Ohjeessa on käytetty ruukulliset kumpaakin yrttiä ja puolet tuorejuustorasiasta.

Määrä riittää 6:lle keskikokoiselle kuhafileelle.

Laita rullat vuokaan, jossa ne ovat tiiviisti, eivätkä pääse aukenemaan.

Voit myös tökkäistä ne hammastikulla kiinni.

laita folio päälle ja 225 asteiseen kiertoilmauuniin n. 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuha 611g440kcal98.9g0g4.3g0g
Tilli, tuore 15g4.5kcal0.6g0.1g0.1g0.3g
Ruohosipuli 30g6.8kcal0.4g0.5g0.2g0.7g
Tuorejuusto Creme Bonjour light ruohosipuli75g135kcal6.4g1.7g11.3g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 7.5g5.2kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g3.8g6.4kcal0.3g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1485g1196kcal213.4g8.6g32g2.6g
Valittu annoskoko743g598kcal106.7g4.3g16g1.3g
Annoskoko puolitettuna371g299kcal53.4g2.2g8g0.7g
Arvot/100g100g81kcal14.4g0.6g2.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142308