Kuhaa eevan tapaan

Silppua tilli ja ruohosipuli.

Sekoita ne tuorejuustoon.

Laita tuorejuusto-yrttiseosta kuhafileen sisäpuolelle ja kääräise rullaksi.

Ohjeessa on käytetty ruukulliset kumpaakin yrttiä ja puolet tuorejuustorasiasta.

Määrä riittää 6:lle keskikokoiselle kuhafileelle.

Laita rullat vuokaan, jossa ne ovat tiiviisti, eivätkä pääse aukenemaan.

Voit myös tökkäistä ne hammastikulla kiinni.

laita folio päälle ja 225 asteiseen kiertoilmauuniin n. 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuha 6519g4691kcal1055.4g0g45.6g0g
Tilli, tuore 160g48kcal5.9g1.4g1.3g3.4g
Ruohosipuli 320g72kcal4.4g5.4g1.9g7.7g
Tuorejuusto Creme Bonjour light ruohosipuli801g1442kcal68.1g17.6g120.1g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 80g56kcal1g9g1g3.1g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g40g68kcal3.2g12.8g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15840g12755kcal2276g92.4g340.4g28.4g
Valittu annoskoko7920g6377kcal1138g46.2g170.2g14.2g
Annoskoko puolitettuna3960g3189kcal569g23.1g85.1g7.1g
Arvot/100g100g81kcal14.4g0.6g2.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142308