Kuhaa eevan tapaan

Silppua tilli ja ruohosipuli.

Sekoita ne tuorejuustoon.

Laita tuorejuusto-yrttiseosta kuhafileen sisäpuolelle ja kääräise rullaksi.

Ohjeessa on käytetty ruukulliset kumpaakin yrttiä ja puolet tuorejuustorasiasta.

Määrä riittää 6:lle keskikokoiselle kuhafileelle.

Laita rullat vuokaan, jossa ne ovat tiiviisti, eivätkä pääse aukenemaan.

Voit myös tökkäistä ne hammastikulla kiinni.

laita folio päälle ja 225 asteiseen kiertoilmauuniin n. 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuha 679g489kcal109.9g0g4.8g0g
Tilli, tuore 17g5kcal0.6g0.2g0.1g0.4g
Ruohosipuli 33g7.5kcal0.5g0.6g0.2g0.8g
Tuorejuusto Creme Bonjour light ruohosipuli83g150kcal7.1g1.8g12.5g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 8.3g5.8kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g4.2g7.1kcal0.3g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1650g1329kcal237g9.6g35.4g3g
Valittu annoskoko825g664kcal118.5g4.8g17.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna413g332kcal59.3g2.4g8.9g0.8g
Arvot/100g100g81kcal14.4g0.6g2.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142308