Kuhaa eevan tapaan

Silppua tilli ja ruohosipuli.

Sekoita ne tuorejuustoon.

Laita tuorejuusto-yrttiseosta kuhafileen sisäpuolelle ja kääräise rullaksi.

Ohjeessa on käytetty ruukulliset kumpaakin yrttiä ja puolet tuorejuustorasiasta.

Määrä riittää 6:lle keskikokoiselle kuhafileelle.

Laita rullat vuokaan, jossa ne ovat tiiviisti, eivätkä pääse aukenemaan.

Voit myös tökkäistä ne hammastikulla kiinni.

laita folio päälle ja 225 asteiseen kiertoilmauuniin n. 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuha 7605g5473kcal1231.3g0g53.2g0g
Tilli, tuore 187g56kcal6.9g1.7g1.5g3.9g
Ruohosipuli 374g85kcal5.2g6.4g2.2g9g
Tuorejuusto Creme Bonjour light ruohosipuli934g1682kcal79.4g20.6g140.1g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 93g65kcal1.2g10.6g1.2g3.6g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g47g79kcal3.7g14.9g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18480g14880kcal2655.4g108.4g397g33g
Valittu annoskoko9240g7440kcal1327.7g54.2g198.5g16.5g
Annoskoko puolitettuna4620g3720kcal663.9g27.1g99.3g8.3g
Arvot/100g100g81kcal14.4g0.6g2.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142308