Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Hortonomin hernekeitto

Kuori ja suikaloi porkkanat, keitä 5 min. Lisää hernekeittotiiviste purkista, kinkkusuikaleet ja kuumenna kiehuvaksi.

Mausta keitto sinapilla, valkosipulilla ja meiramilla tai timjamilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purkkihernekeitto (Jalostaja), annos 430g860g456kcal49g45.6g7.7g0g
Korpela ylikypsä saunapalvi, annos 350g300g300kcal51g3g9g0g
Porkkana 300g98kcal1.9g16.7g0.6g7.7g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr10g28kcal0.8g1g2.4g0.2g
Sinappi 32g42kcal1.4g4.5g1.9g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4004g1848kcal208.2g141.6g43.2g16.8g
Valittu annoskoko2002g924kcal104.1g70.8g21.6g8.4g
Annoskoko puolitettuna1001g462kcal52.1g35.4g10.8g4.2g
Arvot/100g100g46kcal5.2g3.5g1.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142580