Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kurpitsakeitto

Soseutetaan ja kypsennetään.

Näiden lisäksi suolaa ja timjamia, muita mausteita maun mukaan.

Halutessaan voi laittaa leipäkuutioita päälle ennen syömistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Nirputi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 500g79kcal3.8g10g0.5g10g
Parsakaali brokkoli 200g70kcal9.2g3.9g0.6g5g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 10g33kcal0.9g1.4g2.6g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 15g42kcal0.3g0.5g4.2g0g
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2560g477kcal29.8g36.8g16g32g
Valittu annoskoko1280g239kcal14.9g18.4g8g16g
Annoskoko puolitettuna640g119kcal7.5g9.2g4g8g
Arvot/100g100g19kcal1.2g1.4g0.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142743