Kevyt pizzapohja

Sekoita jauhoihin 2,5 tl kuivahiivaa, ja sen jälkeen lämmin vesi, käsin sekoittaen.

Lopuksi lisää 2tl oliiviöljyä yhä käsin sekoittaen.

Jos taikina on liian kuivaa, niin lisää vettä, ei öljyä.

Itse teen tästä 1 (ravintolapizzan kokoisen) pyöreän pizzan, jonka jaan sitten miehen kanssa kahtia.

Laske täytteet erikseen.

Itse laitan juustoksi 5% Turunmaata, ja ihan ripotellen päälle nimeksi mozzarella-hyvin on kelvannut miehellekin!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Tso
AineksetMääräEnergiaPHRK
Durumvehnäjauho [1 dl] (Myllyn paras), annos 70g615g2151kcal79.9g430.2g9.2g0g
Vesi351g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g28g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 35g311kcal0g0g35.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2058g4923kcal159.8g860.4g88.6g0g
Valittu annoskoko1029g2462kcal79.9g430.2g44.3g0g
Annoskoko puolitettuna515g1231kcal40g215.1g22.2g0g
Arvot/100g100g239kcal7.8g41.8g4.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142781