Kevyt pizzapohja

Sekoita jauhoihin 2,5 tl kuivahiivaa, ja sen jälkeen lämmin vesi, käsin sekoittaen.

Lopuksi lisää 2tl oliiviöljyä yhä käsin sekoittaen.

Jos taikina on liian kuivaa, niin lisää vettä, ei öljyä.

Itse teen tästä 1 (ravintolapizzan kokoisen) pyöreän pizzan, jonka jaan sitten miehen kanssa kahtia.

Laske täytteet erikseen.

Itse laitan juustoksi 5% Turunmaata, ja ihan ripotellen päälle nimeksi mozzarella-hyvin on kelvannut miehellekin!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Tso
AineksetMääräEnergiaPHRK
Durumvehnäjauho [1 dl] (Myllyn paras), annos 70g702g2458kcal91.3g491.7g10.5g0g
Vesi401g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g32g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 40g355kcal0g0g40.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2352g5627kcal182.6g983.4g101.2g0g
Valittu annoskoko1176g2813kcal91.3g491.7g50.6g0g
Annoskoko puolitettuna588g1407kcal45.7g245.9g25.3g0g
Arvot/100g100g239kcal7.8g41.8g4.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142781