Kevyt pizzapohja

Sekoita jauhoihin 2,5 tl kuivahiivaa, ja sen jälkeen lämmin vesi, käsin sekoittaen.

Lopuksi lisää 2tl oliiviöljyä yhä käsin sekoittaen.

Jos taikina on liian kuivaa, niin lisää vettä, ei öljyä.

Itse teen tästä 1 (ravintolapizzan kokoisen) pyöreän pizzan, jonka jaan sitten miehen kanssa kahtia.

Laske täytteet erikseen.

Itse laitan juustoksi 5% Turunmaata, ja ihan ripotellen päälle nimeksi mozzarella-hyvin on kelvannut miehellekin!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Tso
AineksetMääräEnergiaPHRK
Durumvehnäjauho [1 dl] (Myllyn paras), annos 70g878g3073kcal114.1g614.6g13.2g0g
Vesi502g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g40g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 50g444kcal0g0g50.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2940g7033kcal228.2g1229.2g126.8g0g
Valittu annoskoko1470g3517kcal114.1g614.6g63.4g0g
Annoskoko puolitettuna735g1758kcal57.1g307.3g31.7g0g
Arvot/100g100g239kcal7.8g41.8g4.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142781