Kevyt pizzapohja

Sekoita jauhoihin 2,5 tl kuivahiivaa, ja sen jälkeen lämmin vesi, käsin sekoittaen.

Lopuksi lisää 2tl oliiviöljyä yhä käsin sekoittaen.

Jos taikina on liian kuivaa, niin lisää vettä, ei öljyä.

Itse teen tästä 1 (ravintolapizzan kokoisen) pyöreän pizzan, jonka jaan sitten miehen kanssa kahtia.

Laske täytteet erikseen.

Itse laitan juustoksi 5% Turunmaata, ja ihan ripotellen päälle nimeksi mozzarella-hyvin on kelvannut miehellekin!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Tso
AineksetMääräEnergiaPHRK
Durumvehnäjauho [1 dl] (Myllyn paras), annos 70g176g615kcal22.8g122.9g2.6g0g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g8g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 10g89kcal0g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana588g1407kcal45.6g245.8g25.2g0g
Valittu annoskoko294g703kcal22.8g122.9g12.6g0g
Annoskoko puolitettuna147g352kcal11.4g61.5g6.3g0g
Arvot/100g100g239kcal7.8g41.8g4.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142781