Kevyt pizzapohja

Sekoita jauhoihin 2,5 tl kuivahiivaa, ja sen jälkeen lämmin vesi, käsin sekoittaen.

Lopuksi lisää 2tl oliiviöljyä yhä käsin sekoittaen.

Jos taikina on liian kuivaa, niin lisää vettä, ei öljyä.

Itse teen tästä 1 (ravintolapizzan kokoisen) pyöreän pizzan, jonka jaan sitten miehen kanssa kahtia.

Laske täytteet erikseen.

Itse laitan juustoksi 5% Turunmaata, ja ihan ripotellen päälle nimeksi mozzarella-hyvin on kelvannut miehellekin!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Tso
AineksetMääräEnergiaPHRK
Durumvehnäjauho [1 dl] (Myllyn paras), annos 70g351g1229kcal45.7g245.8g5.3g0g
Vesi201g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g16g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 20g178kcal0g0g20.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1176g2813kcal91.4g491.6g50.8g0g
Valittu annoskoko588g1407kcal45.7g245.8g25.4g0g
Annoskoko puolitettuna294g703kcal22.9g122.9g12.7g0g
Arvot/100g100g239kcal7.8g41.8g4.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142781