Kevyt pizzapohja

Sekoita jauhoihin 2,5 tl kuivahiivaa, ja sen jälkeen lämmin vesi, käsin sekoittaen.

Lopuksi lisää 2tl oliiviöljyä yhä käsin sekoittaen.

Jos taikina on liian kuivaa, niin lisää vettä, ei öljyä.

Itse teen tästä 1 (ravintolapizzan kokoisen) pyöreän pizzan, jonka jaan sitten miehen kanssa kahtia.

Laske täytteet erikseen.

Itse laitan juustoksi 5% Turunmaata, ja ihan ripotellen päälle nimeksi mozzarella-hyvin on kelvannut miehellekin!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Tso
AineksetMääräEnergiaPHRK
Durumvehnäjauho [1 dl] (Myllyn paras), annos 70g439g1537kcal57.1g307.3g6.6g0g
Vesi251g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g20g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 25g222kcal0g0g25.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1470g3517kcal114.2g614.6g63.4g0g
Valittu annoskoko735g1758kcal57.1g307.3g31.7g0g
Annoskoko puolitettuna368g879kcal28.6g153.7g15.9g0g
Arvot/100g100g239kcal7.8g41.8g4.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142781