Kevyt pizzapohja

Sekoita jauhoihin 2,5 tl kuivahiivaa, ja sen jälkeen lämmin vesi, käsin sekoittaen.

Lopuksi lisää 2tl oliiviöljyä yhä käsin sekoittaen.

Jos taikina on liian kuivaa, niin lisää vettä, ei öljyä.

Itse teen tästä 1 (ravintolapizzan kokoisen) pyöreän pizzan, jonka jaan sitten miehen kanssa kahtia.

Laske täytteet erikseen.

Itse laitan juustoksi 5% Turunmaata, ja ihan ripotellen päälle nimeksi mozzarella-hyvin on kelvannut miehellekin!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Tso
AineksetMääräEnergiaPHRK
Durumvehnäjauho [1 dl] (Myllyn paras), annos 70g527g1844kcal68.5g368.8g7.9g0g
Vesi301g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g24g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 30g266kcal0g0g30.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1764g4220kcal137g737.6g76g0g
Valittu annoskoko882g2110kcal68.5g368.8g38g0g
Annoskoko puolitettuna441g1055kcal34.3g184.4g19g0g
Arvot/100g100g239kcal7.8g41.8g4.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142781