Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Porkkanasosekeitto

Laita pilkotut porkkanat, kesäkurpitsa ja valkosipuli kiehuvaan veteen.

Kuullota pilkottu sipuli öljytilkassa ja lisää joukkoon, samoin liotetut ja keitetyt kikherneet.

Kun kasvikset ovat kypsiä, lisää creme fraiche ja mausteita, esim suolaa ja yrttejä.

Soseuta sauvasekoittimella.

Raejuusto sopii tämänkin keiton päälle proteiinilisäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 602 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1500g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g600g168kcal3.6g35.7g1.2g15g
Kesäkurpitsa zucchini 650g117kcal3.6g16.3g2.6g4.6g
Sipuli 400g121kcal5g19.2g0.8g6.8g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10g90kcal0g0g10g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 150g416kcal3g4.5g42g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 290g386kcal24.5g51g5.8g14.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7220g2618kcal81g256.6g125g82.2g
Valittu annoskoko3610g1309kcal40.5g128.3g62.5g41.1g
Annoskoko puolitettuna1805g654kcal20.3g64.2g31.3g20.6g
Arvot/100g100g36kcal1.1g3.6g1.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142906