Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Pata porsaan sydämestä

Paista pekonisilppua hetki omassa rasvassaan.

Lisää puhdistettu ja paloiteltu sydän pienissä erissä ja ruskista.

Kaada olut nesteeksi.

Anna kiehua hiljaisella tulella 30-60 minuuttia.

Lisää paloitellut kasvikset ja keitä vielä n. tunnin verran, tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarvittaessa suurusta vehnäjauhosuurusteella.

Mausta suolalla, pippurilla ja muilla haluamillasi mausteilla.

Lisukkeeksi sopii perunamuusi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 140g317kcal22.4g0.7g25.2g0g
Porsaan sydän raaka, annos 100g700g826kcal121.1g9.1g30.8g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 500g213kcal1.9g20.5g0g0g
Lanttu 200g58kcal2g9.2g0.6g3.6g
Ruusukaali 250g61kcal3.5g4.9g1.3g6.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g250g70kcal1.5g14.9g0.5g6.3g
Paprika punainen 200g59kcal1.9g9g0.8g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4480g3206kcal308.6g136.6g118.4g40g
Valittu annoskoko2240g1603kcal154.3g68.3g59.2g20g
Annoskoko puolitettuna1120g802kcal77.2g34.2g29.6g10g
Arvot/100g100g72kcal6.9g3g2.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142959